Retourneren:
Wil je je bestelling retourneren om welke reden dan ook? 
Meld je retour vooraf even aan via de mail; info@tuinheks.nl, zorg dat je alles weer zo netjes en stevig  mogelijk verpakt en verstuur het binnen 2 dagen na ontvangst naar:

De Tuinheks
Meidoornstraat 33
2851 TR, Haastrecht

Let op: De Tuinheks is een klein een-persoons-bedrijfje en kan alléén producten retour nemen die weer verkocht kunnen worden zonder extra kosten.
Dus gelieve te zorgen voor ongeopende, nette verpakkingen zonder beschadigingen. 
Graag je begrip.

Wanneer ik de bestelling terug heb ontvangen en in orde genoeg is, maak ik het aankoop bedrag naar je over. De verzendkosten kunnen logischer gewijs helaas niet geretourneerd worden.

Klachten & Garantie:
De Tuinheks streeft er naar een zo goed mogelijk product te leveren, conform de omschrijving op de website.
Echter,er kan altijd iets mis zijn gegaan. Bij vragen, klachten over het product, levering e.d., zal ik je altijd zo goed mogelijk proberen te helpen zodat je uiteindelijk toch tevreden bent.

Garantie op de effecten van kruiden, zepen, zalven en aanverwante artikelen kan de Tuinheks níet geven:ieder persoon reageert immers weer anders.
Je kunt, vooraf aan je aankoop, precies zien wat er precies in een (handgemaakt) product zit. 

Disclaimer & wetgeving:
Het gebruik van kruiden en dergelijke dient weloverwogen te worden gedaan. Bij ernstige lichamelijke klachten of bij het gebruik van medicijnen raad ik je aan niet zomaar onbekende kruidenproducten te gaan gebruiken zonder overleg met een fytotherapeut of natuurgeneeskundig arts.
De Tuinheks kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verkeerd gebruik of onwenselijke reacties.
Lees altijd goed de verpakking, de ingredienten en de aanbevolen dosering én lees u verder goed in over een bepaald kruid.
Wegens wetgeving kan de Tuinheks niet uitgebreid melden wat een bepaald kruid voor u kan betekenen op de website. U mag wel altijd een mail sturen met uw vraag: info@tuinheks.nl 

© 2021 - 2024 De TuinHeks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel